Jäppärän miesten salibandykausi päättyi finaalitappioon

30.4.2022 13:26

Viime lauantaina 23.4. Kärkölän liikuntahallilla pelattiin 3. divisioonan karsintaturnaus. Turnaustapahtuma oli hieno kokemus ja antoi hieman esimakua siitä, mitä korkeamman sarjatason pelit mahdollistaisivat. Tärkeimpinä asioina varmastikin lyhyt, mutta tarpeellinen lämmittelyaika kentällä, ennen otteluiden alkua. Tehokkaalla 3x15min peliajalla on myös yllättävän iso merkitys.

Jäppärä - JPS-75 II 9-2

Jäppärä kohtasi ensimmäisessä ottelussa JPS-75 II:sen Kouvolasta, joka oli jäänyt kaudella 3.divisioonan sijalle 9. Ottelu alkoi tunnustellen ja hieman hermostuneesti, ensimmäinen erä pelattiin 0-0. Toisessa erässä nähtiin jo maalejakin, ensin JPS-75 II johtoon ja vähän sen jälkeen Jäppärä tasoihin. Sen jälkeen Jäppärä meni menojaan ja vei ottelun lopulta selkeästi 9-2. Vastustaja taisteli hyvin, vaikka mukana ei ollut kuin muutama vaihtopelaaja.

SC Unrpo - Jäppärä 4-1

Hieman yli tunnin odottelu ja finaalissa vastaan SC Unpro (3.div 8.), joka oli voittanut aamun ensimmäisessä ottelussa JiiKoon (Juva) selkeästi. Ottelu alkoi odotetun tarkoissa merkeissä ja oli erittäin fyysinen ja vauhdikas kamppailu heti alusta asti. Kaksi ensimmäistä erää pelattiin 0-0, vaikka mukaan mahtui mm. vastustajan rankkari ja Jäppärän kolme ylivoimaa. Unpro teki ottelun ensimmäisen maalin heti kolmannen erän alkuun ja vei kolmannen erän lopulta 4-1. Ottelu oli todella tasainen ja pallonhallinta ehkä jopa hieman Jäppärällä. Peli jäi kuitenkin pyörimään liikaa hyökkäysalueen reunoilla ja vedoista puuttui laatua. Vastustaja rankaisi tehokkaasti paikoista ja onneakin oli mukana. Unpro pelasi myös todella kurinalaista puolustuspeliä, siitä kaikki kunnia ja onnittelut voitosta.

Yhteenveto

Lisää tällaisia pelejä kiitos! Lähellä oltiin mutta ei riittänyt, varmasti myös kaikkemme yritettiin. Nyt treenataan ja pelataan muutama viikko, jonka jälkeen mennään päätösristeilyn kautta vähitellen kohti uutta kautta. Pidetään kuitenkin koko ajan positiivinen asenne ja odotellaan vielä ainakin toukokuun lopulle asti, jos 3. divarista löytyisi vapaa sarjapaikka. Jos ei löydy, niin sitten on vaan yritettävä uudestaan. Pelaajien sopimustilanne on hyvä, mutta parille vahvistuksellekin voisi olla vielä paikka joukkueessa. Treenataan keskiviikkoisin Kärkölän liikuntahallilla, ota yhteyttä (Jani Kuronen 044-3689029), jos pelipaikka joukkueessa kiinnostaa.