Miesten salibandy sarjakärjessä joulutauolle

22.11.2021 09:17

Isoon kenttään ja mattoon tottuneella joukkueella oli hienoisia sopeutumisvaikeuksia merkittävästi alimittaisessa Ravilinnassa, jossa kaukalo on kiinni seinissä, mutta onneksi selvittiin kolhuitta.

Kyljykset II - Jäppärä 1-5

Ensimmäisessä ottelussa saimme vastaan kotikaukalossaan pelanneen Kyljykset II:sen. Parketti ja vastustajan aktiivinen karvaus tuottivat välillä yllättäviä haasteita, mutta tiivis puolustuspeli, hyvä ylivoima ja riittävän tehokas viimeistely toivat ottelusta voiton. Tiesimme ennakkoon, että tällä kentällä voi sattua mitä tahansa, eikä 1-5 voitto kotijoukkueesta ollut ollenkaan huono suoritus.

Ottelun tilastot

Jäppärä - Klubi II 16-6

Parin tunnin lihakset jumittavan tauon jälkeen toisessa ottelussa tuli vastaan Klubi II. Joukkue oli onnistunut saamaan tällä kertaa hyvän määrän lisää pelaajia Kärkölän turnaukseen verrattuna ja he jaksoivatkin pyristellä mukana kiitettävän hyvin ensimmäiset kaksi erää, meidän peli oli kyllä hieman huolimatonta ja sekavaa. Kolmannen erän alun pieni herättely auttoi ja erässä tehdyt 10 maalia olivat tärkeitä myös maalieron suhteen, lopputulos 16-6.

Yhteenveto

Syyskausi oli sarjapisteiden valossa lähellä täydellistä, mutta onneksi joukkueessa on vielä paljon käyttämätöntäkin potentiaalia. Joukkueen esityksiin voi olla joka tapauksessa todella tyytyväinen. Ravilinnan voittojen jälkeen on mukava lähteä valmistautumaan kevätkauden tärkeimpiin peleihin sarjan piikkipaikalta. Sarjatilanne hämää hieman ja vaikka Kosken Dynamo Legends jäi nyt kolmen pisteen päähän, toinen "päävastus" 3. divisioonapaikan tavoittelussa on HoSB, joka on pelannut kaksi ottelua muita vähemmän. Keväästä tekee vielä jännittävämmän se, että poikkeuksellisen otteluohjelman takia molemmat päävastustajat kohdataan kahdesti. Kaikki on siis avoinna, mutta lähtökohdat ovat ilman muuta hyvät, nälkä kasvaa syödessä.

Seuraava turnaus pelataan 9.1.2022 Pyhtäällä.