Miesten salibandyjoukkue kesti kotiturnauksen paineet

1.11.2021 17:00

Jäppärä - Kyljykset 8-0

Lauantaina pelattiin uuden liikuntahallin kotiturnauksen avausottelu ja hieman ylimääräistä jännitystä ilmassa. Vastaan asettui yksi lohkon ennakkosuosikeista, Kyljykset. Muutaman ensimmäisen vaihdon aikana jännitys kuitenkin katosi ja pelattiin loistavat kaksi erää ja hallittiiin hienoisesti ottelutapahtumia, hyökättiin joukkueena ja puolustettiin joukkueena. Viimeistelytehokkuus oli myös hyvällä tasolla. Kolmannen erän alussa 8-0 tilanteessa vastustajan maalivahti vaihtoon ja siihen se maalitehtailu jäikin. Hyvä kuitenkin, että saatiin varmistettua mahtavan pelin maalilla pelanneelle Elmolle tällä kertaa se nollapeli, joka jäi viime turnauksessa varmistamatta. Helposti ehjin suoritus joukkueelta tähän asti tällä kaudella!

Ottelutilastot

Jäppärä - Jymy 6-0

Jymy aloitti tutun pirteästi ja oltiin alussa hieman hankaluuksissa. Onneksi saatiin oma peli nopeasti uomiin, vaikka maalinteko olikin hieman takkuista pari ensimmäistä erää. Kolmannen erän alun 3-0 maalin jälkeen Jäppärälle ei löytynyt enää pysäyttäjää. Mikä hienointa, tässäkin ottelussa joukkuepuolustus toimi kiitettävästi, Elmolle toinen nollapeli putkeen. Ei paljon parempaa voi kotiturnaukselta toivoa. Ennakossa mainittu Jäppärän kasvatti (rinnakkaisedustus) ja ensimmäisen miesten sarjapelin pelannut Teemu pelasi hyvin, kuin myös jo vakiorosteriin aiemmin kuulunut Pyry. Kova saavutus pelata jo nyt miesten pelejä, kun ikää molemmilla on vasta 15 vuotta.

Kiitos kannattajille äänekkäästä kannustuksesta! Oli hienoa pelata, tätä lisää! Kiitos myös talkoolaisille toimitsijapöydän äärellä ja turnauskahviossa.

Jäppärä jatkaa sarjakakkosena, mutta hyvän turnauksen ansiosta saimme tehtyä pisteen verran eroa lohkon kolmantena olevaan SB Heinola II:seen ja lohkon piikkipaikalle on matkaa yksi piste. Matka jatkuu kohti tavoitetta ja seuraavat pelit pelataan 20.11. Iitin Ravilinnassa.